Jak už jsem se zmiňoval v prvním příspěvku o tomhle šikovném prográmku, který je zdarma, tak RegistryWizard slouží jako jednoduchý jednoúčelový program pro snadné aktivování několika úprav registrů. Lézt po jejich stromové struktuře a vytvářet záznamy je, zvlášť pokud chcete udělat úprav víc, poměrně otravná záležitost.

Po včerejším upgradu ROMky jsem chtěl několik úprav aplikovat, proto jsem se odebral na téma programu na fĂłru xda-developers. Jeho vývoj utěšeně pokračuje, takže možností, které s ním lze upravit, je od minule snad dvojnásobek. Ovšem pozor na jednu věc – po spuštění programu, se mi vždy objevila chybová hláška a program byl ukončen. To se dělo i s jeho předposlední verzí, kterou jsem zkusil, když ta poslední nefungovala. Je totiž potřeba, mít v nastavení GPRS alespoň jedno připojení (nemusí vůbec fungovat). Poté již program korektně naběhne. Volby programu jsem nastavil takto:

Tweaks 01   Tweaks 02

Tweaks 03   Tweaks 04

Po potvrzení a restartu mi zařízení v pořádku naběhlo. Zařízení se mi ovšem na nové ROMce po těchto úpravách nezdá o nic rychlejší, nedivil bych se, kdyby již tyto úpravy byly v ROMce obsaženy, i když nebyly programem detekovány. Tak jako tak, výsledkem je stále stejně dobře rychlé zařízení a plus několik příjemných úprav.