Skvělá zpráva – ještě že jsem nedal peníze dohromady natolik brzo, abych si Vario (Qtek 9100) koupil u Sunnysoftu za poměrně výhodných 16 421,- Kč. T-Mobile ho totiž od pátku distribuuje za vynikajících 12 999,- Kč (nedotovaná základní cena telefonu). Podařilo se mi být nejrychlejší, kdo na tuto skutečnost upozornil Mobilmanii a doufal, že cena zůstane stejná a nejde o překlep.

O překlep naštěstí nešlo a kupodivu dobře informovaná paní na infolince TMO mi sdělila, že Varia jsou od tohoto pátku skutečně distribuována, což znamená že příští týden budou rozvážena do značkových prodejen mimo Prahu.

Pro mě nejšikovněji dosažitelná prodejna se nachází v Ăšstí nad Labem, kam se mi po troše štěstí podařilo vyslat bratra. Ten mi vyzvěděl, že zboží přijde zítra (v úterý) a mám si pro bližší informace zavolat na 4603, čili infolinku operátora. Tento hovor mi nepřinesl vůbec, ale vůbec nic. Tentokrát jsem se dovolal hodně neinformované paní, která ani nevěděla co že to "Vájo" je a nakonec mi přiznala, že ho TMO sice prodává, ale kde a kdy bude dostupné neví.

Zítra je pro mě šibeniční termín, kdy nemůžu kamaráda déle zdržovat a musím mu prodat svého Compacta, takže doufám že Varia dorazí co nejdříve. Nerad bych byl bez MDA delší dobu.